AGENTIA PENTRU PROTECTIA MEDIULUI ARAD SI SC PORKPROD SRL in baza Legii nr.278/2013 privind emisiile industrial, anunta publicul interesat decizia de emitere a autorizatiei integrata de mediu pentru activitatiile desfasurate in ferma de reproductie/crestere/ingrasare porci din Iratosu, judetul Arad.

ANUNT

 

AGENTIA PENTRU PROTECTIA MEDIULUI ARAD SI SC PORKPROD SRL in baza Legii nr.278/2013 privind emisiile industrial, anunta publicul interesat decizia de emitere a autorizatiei integrata de mediu  pentru activitatiile desfasurate in ferma de reproductie/crestere/ingrasare porci din Iratosu, judetul Arad.

Informatii privind impactul potential asupra mediului al activitatilor pentru care se solicita emiterea autorizatiei integrate de mediu, formularul de solicitare, raportul de amplasament si decizia de emitere a  autorizatiei integrata de mediu pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Arad, str. Splaiul Mures, FN in zilele de luni-joi intre orele 8-16:30 si vineri intre orele 8-14, precum si la urmatoarea adresa de internet: http://apmar.anpm.ro

Publicul are dreptul sa prezinte verbal sau in scris comentariile asupra solicitarii de emitere a autorizatiei integrata de mediu la sediu Agentiei pentru Protectia Mediului Arad, fax 0257284767, tel. 0257280331, e- mail office@apmar.anpm.ro in zilele de luni-joi intre orele 8-16:30 si vineri intre orele 8-14, in termen de 30 de zile de la aparitia prezentului anunt.

Lasă un răspuns