SC PORKPROD SRL anunta publicului interesat dezbaterea publica a documentatiei depuse in vederea emiterii autorizatiei integrate de mediu pentru activitatile aferente fermei de porci din Iratosu, judetul Arad

ANUNT

 

“ SC PORKPROD SRL  anunta publicului interesat dezbaterea publica a documentatiei depuse in vederea emiterii autorizatiei integrate de mediu pentru activitatile aferente fermei de porci din Iratosu, judetul Arad, incadrata la punctele 6.6.b si c din Legea nr. 278/2013 privind emisiile industriale, dezbatere care va avea loc la sediul Primariei comunei Iratosu, in data de 12.03.2019, incepand cu ora 14°°.

Documentatia poate fi consultata la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Arad, Splaiul Muresului, FN si la sediul titularului din Iratosu, FN, jud. Arad, zilnic intre orele 9°°- 15³°.

Documentele mentionate sunt disponibile si la urmatoarea adresa de internet: www.apmar.anpm.ro.

Publicul interesat poate transmite in scris comentarii/opinii/observatii privind documentele mentionate, la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Arad, Splaiul Muresului, FN, pana la data de 11.03.2019.”

 

Lasă un răspuns