SC PORKPROD SRL anunta publicului interesat dezbaterea publica a documentatiei depuse in vederea emiterii autorizatiei integrate de mediu pentru activitatile aferente fermei de porci din Iratosu, judetul Arad

ANUNT

 

“ SC PORKPROD SRL  anunta publicului interesat dezbaterea publica a documentatiei depuse in vederea emiterii autorizatiei integrate de mediu pentru activitatile aferente fermei de porci din Iratosu, judetul Arad, incadrata la punctele 6.6.b si c din Legea nr. 278/2013 privind emisiile industriale, dezbatere care va avea loc la sediul Primariei comunei Iratosu, in data de 12.03.2019, incepand cu ora 14°°.

Documentatia poate fi consultata la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Arad, Splaiul Muresului, FN si la sediul titularului din Iratosu, FN, jud. Arad, zilnic intre orele 9°°- 15³°.

Documentele mentionate sunt disponibile si la urmatoarea adresa de internet: www.apmar.anpm.ro.

Publicul interesat poate transmite in scris comentarii/opinii/observatii privind documentele mentionate, la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Arad, Splaiul Muresului, FN, pana la data de 11.03.2019.”

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Solve : *
2 + 19 =